Welkom bij Cultuurlogies Looeind

Cultuurlogies Looeind ligt in Liempde, een dorpje in Brabant, midden in Nationaal Landschap Het Groene Woud en het Van Gogh Nationaal Park. Op het ruime erf bevinden zich twee bijzondere vakantiewoningen: De Steenuil en Het Edelhert. In De Steenuil waant u zich in het Brabant van begin vorige eeuw, maar met de voorzieningen en het comfort van nu. Het Edelhert combineert authenticiteit en comfort, wat het maakt tot een luxe vakantiewoning.

Onze vakantiewoningen liggen aan de rand van Liempde, op vijf minuten fietsen van natuurgebied De Scheeken - waar edelherten leven - en Landgoed Velder, midden in Nationaal Landschap Het Groene Woud en het Van Gogh Nationaal Park. Ontdek de prachtige omgeving per fiets of te voet. We verhuren ook (elektrische) fietsen.

U kunt naar wens één of meerdere nachten verblijven. In de complete keuken bij ieder vakantiehuisje kunt u een eigen ontbijt of maaltijd bereiden. Maar als u wilt, kunnen ook wij een heerlijk ontbijt voor u verzorgen. Elk huisje is voorzien van eigen sanitair.

Boekingen: 0641477642 - www.cultuurlogieslooeind.nl